Astrid van Tongeren

Astrid, dé UrbanKnowmad! Een echte (bron)onderzoeker, omarmt haar passie voor het creëren met een ongewoon anders perspectief. Ze kiest doelbewust niet altijd de makkelijkste route, maar in haar liefdevolle helderheid ontdekt ze vaak onconventionele uitwegen uit complexe situaties. Met een hart voor wetenschap en grenswetenschap verkend ze breed, gedreven door haar wil om de wereld een beetje beter te maken. Astrid verstaat de kunst van het aanpassen en heeft door jarenlange intuïtieve scholing ontdekt dat je in onzekere tijden kunt terugvallen op je innerlijke kern. Al het andere, waarmee je je identificeert, zijn voor haar speelse elementen van een groter spel. Het besef dat je daarvan kunt leren is een waardevolle sleutel tot groei en begrip. Haar gezin speelde en speelt een cruciale rol in haar persoonlijke ontwikkeling. De dynamiek waarbij werk en privé wordt gecombineerd was en is een uitdagende onderneming… de schoonheid van het balanceren tussen verschillende facetten van het leven.

Joke Lodewijk

Urban Knowmad Joke heeft een avontuurlijke levensstijl. Dat is niet alleen een persoonlijk statement, maar ook onderdeel van haar lifestyle begeleiding. Met haar unieke mix van sales, HRM, verpleegkunde en gezondheidskennis gidst ze anderen op een eigenzinnige manier naar welzijn. Of het nu gaat om zelfgekweekte groenten, roeien op rustige en woelige wateren of het delen van inzichten, Joke inspireert anderen om een holistische en vervullend leven te omarmen. Zij verkent onontdekte terreinen, innovatieve organisatievormen. Daar put zij kracht uit. Het Herenboer initiatief is daar een levendig voorbeeld van. Door haar betrokkenheid bij dit boereninitiatief brengt ze de holistische levensbenadering niet alleen naar individuen, maar ook naar organisaties waarbij ze nieuwe wegen verkent voor een gezamenlijke en duurzame toekomst.

Wybe Braaksma

Wybe, een UrbanKnowmad met een ongewoon brede interesse, navigeert behendig door de wereld van ICT, strategie en veranderprocessen. Hij houdt ervan om dingen onconventioneel aan te pakken. Waar anderen “doe maar gewoon” prediken, omarmt Wybe juist het “gewoon doen is gek genoeg”, waarmee hij ongewone ideeën durft te omarmen en aan te moedigen. Terwijl hij ruimte maakt voor creativiteit en innovatie, blijft zijn nuchtere kijk op de realiteit een kompas voor doelgerichtheid en pragmatisme. Zo navigeert hij op unieke wijze tussen de zee van mogelijkheden en de vaste grond van praktische besluitvorming. Zijn zorgzame instelling en voorliefde voor samenwerking maken hem buitengewoon. In zijn vrije tijd zeilt Wybe graag naar de Waddeneilanden om daar zijn boot droog te laten vallen op het wad, zodat hij ’s nachts van de sterrenhemel kan genieten. Als toegewijd lid van de reddingsbrigade wordt hij door ons ook wel liefkozend onze aquanaut genoemd.

Marcel Vader

UrbanKnowmad Marcel is een doorgewinterde HRM-er die veranderings- en ontwikkelingsvraagstukken als zijn speelveld ziet. Zijn leitmotiv is gelijkwaardigheid, wat zich weerspiegeld in zijn intuïtieve, creatieve en speelse aanpak. Net zoals zijn liefde voor basketbal past bij zijn imposante lengte, combineert Marcel doortastendheid met een liefdevolle benadering. In een wereld waar “ongewoon anders” de norm is onderscheidt Marcel zich als een visionair die de kracht van gelijkwaardigheid en speelsheid inbrengt. Marcel pakt intuïtief signalen op uit de atmosfeer voordat ze zich manifesteren. In zijn reis over gebaande en ongebaande paden navigeert hij met een unieke behendigheid. Zijn vermogen om vooruit te zien en te handelen is een onmiskenbare kracht.

Views: 22