Onze visie

Organisatie- en persoonlijke- ontwikkeling

Complexiteit en kwetsbaarheid gaan hand in hand. Procedures, KPI’s bedoeld om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, kunnen onbedoeld tot complexiteit, traagheid en het dichtslibben van organisaties leiden. Groei en ontwikkeling zit ‘m in de eenvoud, de betékenis. Zorgen dat de vonk in jou, in je organisatie en klanten overspringt? Ga langs start, begin opnieuw! Enne vergeet de ervaring niet.  Verder lezen? klik hier!

 

Executive Resource Management

Het Executive Search Lab heeft tot doel om de juiste kandidaat te vinden die ook past bij de behoeftes van het team. Daarom nemen we niet alleen de kandidaat maar ook het team onder de loep. Het Executive Search Lab is een service van Urban Knowmads.  Verder lezen? klik hier!

Sociale Innovatie: Dansen op het slappe koord

Innovatie staat hoog op de agenda. Innovatie is sexy. Nieuw, een frisse wind, de boel eens flink opschudden. We zien het op alle niveaus gebeuren; op strategisch vlak ontstaan nieuwe verdienmodellen, op technologisch gebied nemen zaken als robotica en digitalisering een vlucht. Voor velen van ons is zijn die innovaties aantrekkelijk, omdat diep, diep van binnen dat verlangen naar vooruitgang brandt. Anderen vinden het super spannend en houden liever vast aan dat wat  bekend en vertrouwd is. Laten we eerlijk zijn, ook het verlangen naar veiligheid schuilt in ieder van ons. Sociale innovatie is een evenwichtsoefening; een blauwdruk met zelfspot, een bankbiljet met een missie (Bregman, 2017). Het potentieel van mensen benutten én ontwikkelen, aanpassen én groeien, gedeelde waarden en visie. Autonomie én samenwerken zodat vooruitgang ook op sociaal vlak vitaal blijft. Verder lezen? klik hier!