Visie urban resource ontwikkeling

Urban Resource Management – It’s all in the mix

Kansentrampoline
Start-up, scale-up, end-of-life, end-of-pipe. Soms wil je even checken waar je team of organisatie staat op de S-curve. Gewoon, omdat je wilt weten welke groeisprongen er kunnen worden gemaakt. Welke kansen je niét kunt of mag laten schieten en hoe je dat het meest effectief aanpakt.

Team turbo
Binden, verbinden, samenwerken. Het klinkt zo simpel, maar wat een klus kan het toch zijn om er écht samen voor te gaan. Misverstanden, goede intenties die in verkeerde aarde vallen, en zo ken je er vast nog wel een paar. Wij leggen haarfijn bloot waarom mensen doen, wat ze doen. Wat maakt dat ze elkaar soms verkeerd verstaan en wat je kunt doen om dat op te lossen.

Follow the leader – een kat in het nauw maakt rare sprongen
Leiderschap, persoonlijk leiderschap, spiritueel of dienend leiderschap. Je kunt het er eindeloos over hebben, maar het uit zich vooral in wat iemand doet. Leiderschap kent zo zijn evolutie. Wat het best past, dominant of dienend? Het kan allebei. Een ding staat als een paal boven water. Goede leiders vergroten het welzijn van medewerkers en organisaties. Slecht leiderschap kan je dood betekenen. Een aangezien de evolutie ons geen evolutionair denken heeft meegegeven is het aan te raden regelmatig in de spiegel te kijken om te zien of jouw leiderschap, jouw leiders nog bijdragen aan het welzijn van de organisatie.