Betrokken bij:

Executive Search Lab

Het Executive Search Lab heeft tot doel om de juiste kandidaat te vinden die ook past bij de behoeftes van het team. Daarom nemen we niet alleen de kandidaat maar ook het team onder de loep. Het Executive Search Lab is een service van Urban Knowmads.

Bolon k’an

De toekomst is een onbeschreven blad. Het ontwikkelen en richting geven aan je talenten is nu misschien wel belangrijker dan ooit. Leer je kracht en talent in te zetten. Dan leg je NU de basis voor de toekomst. Want elke toekomst begint vandaag!

TechnoChallenge

Jong geleerd is oud gedaan. Gaat deze nog op nu de wereld in zo’n rap tempo verandert? Talentontwikkeling is belangrijk voor een duurzame, innovatieve en creatieve samenleving. Jongeren zijn daarbij van grote waarde (bron: www.Jet-Net.nl). Urban Knowmads ondersteunt daarom onder meer diverse TechnoChallenges bij het ontwikkelen van de vaardigheden van de 21e eeuw, zoals inzicht, creativiteit, probleemoplossend vermogen, zelfwerkzaamheid, samenwerken en communiceren. Zo draagt Urban Knowmads bij aan de samenleving van de toekomst die volgens Paul Schnabel wordt gefundeerd op waardig-, vaardig- en aardigheid.
Contact
Scroll to Top